Hälsa är en mänsklig rättighet och en dynamisk pågående process..

Osteopat DO M.I.C.O 

Medlem i Svenska Osteopatförbundet och utbildad vid Skandinaviska Osteopathögskolan och 

John Wernham College of Classical Osteopathy, England

Om mig

Jag heter Joakim Mossenberg är verksam som Osteopat i Stockholm. Jag har arbetat inom manuellmedicin sedan början av 90-talet och påbörjade mina studier inom basmedicin och Osteopatisk medicin i slutet av 90 talet.  

År 2003 startade jag upp Stockholms Osteopatklinik tillsammans med Osteopat T. Bladh och fortsatte samtidigt med mina post graduate studier i England vid John Wernham College of Classical Osteopathy (JWCCO).                                                          

År 2007 grundade jag en 5 årig akademisk utbildning till osteopat vid Stockholm College of Osteopathic Medicine, i samarbete med några kollegor. 

Till mig kommer människor med varierande besvär från ryggskott till kroniska hälsoproblem och mitt mål är att skapa långsiktig hållbar förändring till hälsa. 

Jag brinner för hälsa där livssyn och livsstil alltid kommer forma individens förmåga att möta livets påfrestningar. Fritiden spenderar jag på havet eller i vildmarken tillsammans med min familj.

Idrott och träning i olika former har alltid varit en del av min vardag sedan barnsben. Träning, kost och återhämtning är lika betydelsefullt för ett långt rörligt och aktivt liv- mitt motto är att leva som jag lär.